Alpine SPR-M70

3000,00 kr.
2003012
På lager
+
Legg til i ønskeliste

Alpine SPR-M70 - 7,7-tommer Marine komponentsett

17,8 cm komponent 2-veis høyttaler

Alpine utvider tilbudet med marine høyttalere SPR-M70, en kit system fra Type-R serien designet for marine high-end lydsystemer. Disse høyttalerne er designet for å håndtere mye effekt og fremdeles være i stand til å levere i tøffe marine miljøer. De er også svært enkle å installere, og er en perfekt oppgradering til lydanlegget i båten.


Tåler vær og vind
Ditt standard lydanlegg kan ikke håndtere marine miljøer over en lengre periode. Vann, salt, tåke, og den brennende solen kan fort ødelegge ditt stereoanlegg. På grunn av dette, er Alpine SPR-M70 utformet slik at de tåler det tøffe maritime miljøet. SPR-M70 har gjennomgått grundige ATSM-B117-tester for å motstå korrosjon. Grill, kjegle og kurv har bestått ASTM-G154/D4329-accelererat vær test for overlegen UV-beskyttelse mot solskader. Og til slutt, SPR-M70 også passert IPx5 test for vann motstand. Alle disse testene gir den beste lydopplevelsen, mest pålitelig ytelse i båten din, sesong etter sesong.


Spille høyt på vannet
SPR-M70 er bygget rundt en effektiv titan dome diskanthøyttaler og en 7 "midbass som gir klar og høy lyd i luftige miljøer. Disse høyttalerne har en nominell (RMS) kraft 75W og kan håndtere 210W max. Centrexgriller og högtålig , ikke-resonant, hög.temp-kurv ABS plast. SPR-M70 benytter Santoprene® -suspensjon som gir en høy kvalitet frekvensrespons og ytelse, en "titnium dome diskanthøyttalere for klare toppene. Diskanthøyttalere har dreibar utforming, slik at du kan målrette dem akkurat der du vil ha dem. Alt dette gir ytelse og lydkvalitet av høyeste klasse, og tillater deg å spille høyt på vannet.


Velg din stil
SPR-M70 inneholder to typer høyttalergittre slik at du kan velge akkurat den du mener passer din båt. Velg mellom klassisk grill, eller sportsgrill, velg det som passer båtens interiør.