Spar 12%

Panasonic DP-UB450

Listepris: 2790,00 kr.
2450,00 kr.
Du sparer: 340,00 kr. (12%)
På lager
+
Legg til i ønskeliste


Leverer en kinoopplevelse med fantastisk HDR-kvalitet

Ultra-HD Blu-ray spilleren DP-UB450 reproduserer imponerende HDR-bilder. Kompatibel med avanserte HDR-standarder som HDR10+ og Dolby Vision, reproduserer UB450 høyoppløselig 4K-kvalitet.

4K-nettverk (4K Jpeg-avspilling, 4K videoavspilling)

Ha glede av minnene fra fantastiske ferier eller dyrebare bilder av familie og venner som er tatt med et kamera eller videokamera på Ultra HD TV-skjermen. Du kan reprodusere 4K-videoer i MP4 og du kan mate ut JPEG-data i 4K-oppløsning for å gjenoppleve de vakre øyeblikkene igjen.

Lydavspilling med høy oppløsning

Denne modellen er designet for høyoppløselig lydreproduksjon. I tillegg til de tradisjonelle WAV-/FLAC-/MP3-/AAC-/WMA-AIFF-formatene, kan DSD- og ALAC-formatene reproduseres. Bare koble til hjemmekinoanlegget for å ha glede av musikkilder som har en lydkvalitet tilsvarende Studio Master.

Støtte for Multi HDR

Panasonic Ultra HD Blu-Ray spillere støtter flere HDR-formater, som HDR10, som er standard HDR-format for filmer og UHD Blu-ray plater. De har nylig støtte for HDR-avspilling av HDR10+ dynamiske metadata, nestegenerasjons standard. De er også kompatible med Dolby Vision og Hybrid Log-Gamma.

Ultra HD-opplevelse

Ultra HD Blu-ray, neste generasjons Blu-ray Disc-standard støttes. Panasonics unike, høykvalitets teknologi leverer mer naturlige teksturer i utrolig 4K-oppløsning. Strålende farger og høy kontrast gir en mer livaktig følelse for en visningsopplevelse i hjemmet som du aldri tidligere har hatt.


Brukermanual PDF (TQBS0315.pdf, 18,881 Kb) [Last ned]

Relaterte produkter Relaterte produkter