KEF LSX II

15990,00 kr.
På lager
+
Legg til i ønskeliste

KEF LSX II

KEF LSX er et produkt som satt standarden for hva et lite aktivt høyttalersett kan oppnå. Nå har KEF gjort det enda bedre! Helt ny strømmeplatform gjør at man kan strømme så og si alt med Airplay2, Google Cast, Tidal Connect, Spotify Connect, Qobuz, Internettradio med mer. De har også fått en helt ny digital styring, som gjør at KEF har greid å få enda mer "Hi-Fi" ut av denne lille høytaleren. Den spiller større, luftigere og med mer kontroll i bassen.

I tillegg til de digitale strømmetjenestene har den også fått en oppgradering på fysiske tilkoblinger, den har nå både USB-C ingang for datamaskin OG HDMI eARC for tilkobling til TV. Dette gjør at du kan bruke den som en multiromshøyttaler, et Hi-Fi anlegg til finlytting i stua, en "lydplanke" til TVen av meget høy kvalitet eller som en monitor for PCen til for eksempel musikkmiksing eller bare meget god PC-lyd når du sitter og jobber.

Helt nye finisher gir den et løft estetisk i tillegg, og du kan bruke dine gamle gulv/bord-stativ og veggbrakketter eller kjøpe nye med matchende finisher.