Focal Custom 300 IC LCR 5, pr stk

9990,00 kr.
109067
På lager
+
Legg til i ønskeliste

Produktark engelsk PDF


Innbyggingshøyttaler for tak, 3-veis med 2 stk. 5" Flax basselementer

300 IC LCR 5 er en helt ny takhøyttaler, som har tilsvarende teknologi til Aria 900-serien. Den har et fundament i lyden som tilsvarer en gulvstående høyttaler, og samme teknologi og høyttalerelementer som den testvinnende Aria-serien. Det er også forbedret festemetode og ny grill som bygger enda mindre ut fra taket.

Høyttalerne er utstyrt med eksklusiv Focal-teknologi som Flax bass- og mellomtoner og inverte diskantdome. Flax-elementene har en membran av lin og glassfiber, som kombinerer høy stivhet og lav vekt. Det gir en utrolig åpen og detaljert gjengivelse, helt uten hardhet. Diskantene bruker en innovervendt membran av aluminium og magnesium, også her det samme som på de dyrere høyttalerne til Focal.

IC LCR 5 er ment for montering i tak ved lerret eller TV, der lyden spilles/kastes bakover mot lytteposisjon. De er ment for steder der montering i vegg ikke er mulig, enten av praktiske eller estetiske hensyn. Panelet med mellomtone/diskant vinkles, slik at man kan tilpasse etter takhøyde og lytteavstand. Diskant og mellomtone kan begge justeres i lydnivå etter montering, for å tilpasse til rom og personlig lydpreferanse.

The 300 IC LCR 5 innbyggingshøyttaler er den største takhøyttaleren i 300-serien. Følsomheten er hele 91 dB.

Kutthull: 34,0 x 34,0 cm, dybde: 19,0 cm


• 5” basser med Flax-membran
• 4” mellomtone med Flax-membran
• 1" alu/magnesium invertert dome
• Følsomhet 91 dB ved 1 watt / 1 meter
• Frekvensområde: 55 Hz - 28 kHz (+/- 3 dB)
• Brytere for nivåjustering av diskant og mellomtone
• Tynn, heldekkende front i aluminium med magnetfester

Mål (H x B x D): 37,0 x 37,0 x 19,5 cm
Vekt: 7,4 kg