KEF KC92

29990,00 kr.
Ingen produkter med de valgte alternativene på lager

KEF KC92

Samme utseende, bedre ytelse

KC92 har utviklset seg fra den prisbelønnede KF92, Samme pene, dobuste og lekre design, men oppgradert ytelse!


Music Integrity Engine® (MIE)

KEFs propritære DSP (Digital Signal Prosessering) algoritmer sikrer at hver komponent i subwooferen jobber i perfekt samspill med de andre. Med løsninger som iBX, Intelligent Bass Extension, leverer KC92 enda dypere og mer pressis bass på hvilket som helst lyttenivå.


Krefter og presisjon i tandem

De to basselementene er plassert, rett mot hverandre, så de utkanselerer hverandres vibrasjoner selv opp i lydtrykk opp til 110dB, og dette fra et så lite kabinett.


P-Flex Oppheng

Utvikler for bedre å kunne motstå akustisk trykk i kabinettet slik at basselementene kan bevege seg mer pressist sammen lignet med tradisjonelle oppheng.

Basselementet består av en hybridkone av aluminium og papir, et overdimensjonert driversystem med ventilerte talespoler for forsvinnende lite forvregning og eksepsjonell pressisjon, selv på høye nivå og store utslag.


Masser av krefter

KC92 har doble basselement som drives av hver sin 500w forsterkermodul, som gir en total ytelse på 1000w RMS. overskuddet av krefter gir et eksepsjonelt nivå av pressisjon og kontroll, som lar KC92 levere raske pressise støt av bass helt uanfektet.


Masser av tilkoblinger

Fleksible tilkoblingsmuligheter, inkludert KEF SmartConnect og høynivå gir uanstrengt oppsett. Den har også en linje utgang med høypass-filter for enklere å finjustere oppsettet ditt.

Koble på KW1 for enkelt å få en trådløs tilkobling til ditt system


5 Romposisjons-EQ-moduser

plasser KC92 fritt i rommet, nært en vegg, i et hjørne, i et møbel, eller i en liten leilighet og sett bryteren på baksiden tilsvarende. Så vil KC92 tilpasse frekvensresponesen


Egenskaper

Effekt i Watt (RMS)

1000

Elemtstørrelse

9"

Farge

Sort

Subwoofer konfigurasjon

Force Canceling Dual Sub