Yamaha MusicCast BAR 400

Listepris: 7990,00 kr.
6390,00 kr.
Du sparer: 1600,00 kr. (20%)
Utsolgt fra lager

Brukermanual engelsk PDF

MusicCast SetupGuide PDF


MusicCast BAR 400


Opplev avansert hjemmekino med herlig DTS Virtual:X™ surroundlyd. MusicCast BAR 400 med trådløs sub-basshøyttaler støtter de siste 4K Ultra HD TV-ene og har en rekke tilkoblingsmuligheter inkludert Bluetooth® og HDMI® i tillegg til innebygde musikkstrømmetjenester og MusicCast-funksjonalitet for flere rom.

  • 3D-surroundlyd med DTS Virtual:X
  • Clear Voice-funksjonen gjør dialogen tydeligere og enklere å høre påfilmer
  • Alexa-kompatibel stemmestyring* (*Tilgjengelighet varierer med region)
  • Innebygde musikkstrømmetjenester
  • MusicCast multirom teknologi for flere rom
  • Trådløs sub-basshøyttaler
  • Kan tilkobles trådløse surround høyttalere* (*MusicCast 20 eller MusicCast 50)
  • Høyoppløselig lyd
  • HDMI (ARC), optisk, ekstern inngang, Ethernet-forbindelseBygd for å begeistre.De omgir meg på alle kanter.Ta din opplevelse av hjemmekino med deg til nye høyder, med lyd som kommer fra alle kanter inkludert ovenfra.

MusicCast BAR 400 som har DTS Virtual:X™ – omslutter sitt publikum med herlig 3D-surroundlyd fra en enkel lydplankeløsning.Hva var det?


Det er slutt på å måtte spisse ørene for å høre dialogen med MusicCast BAR 400.

Clear Voice-funksjonen gjør lyden fra fortellinger og dialog tydeligere uten at det går ut over den generelle lydkvaliteten. Filmer, TV-programmer, sportskommentarer, nyhetssendinger – alt umiddelbart klarere, renere og mer hørbart.


Kjenn på dette.En spesiell fordel med å ha en lydplanke er at den minimer rot – du behøver ikke legge kabler til surround høyttalere rundt i hele rommet.

Og det neste trinnet er en trådløs sub-basshøyttaler som gir deg enda større fleksibilitet med plasseringen.. Opplev eksplosiv bass og gled deg over hvor enkelt det var å plassere sub-basshøyttaleren hvor som helst i rommet.


Låter like bra som den ser ut.Det ideelle surround lydsystemet for de med begrenset plass: MusicCast BAR 400 gir flerkanalslyd med en design som er elegant og som tar liten plass.

Den slanke profilen gjør det mulig med en diskré plassering foran TV-skjermen uten å forstyrre seeropplevelsen.


På veggen.Yamaha lydplanker gir ikke bare fantastisk lyd når du ser på film hjemme, men er også laget for diskré plassering i rommet og for å passe sammen med moderne TV-skjermer.

Siden du kan montere MusicCast BAR 400 på veggen, får du en garantert stilren installasjon og integrasjon med eksisterende interiør.


Koble til.


Koble til etter ønske = Bluetooth®, AirPlay®, Wi-Fi, optisk og HDMI®.


En verden av musikk.Trådløse surroundhøyttalere.Ta lydopplevelsen med opp på et høyere nivå med trådløse bak høyttalere (tilvalg).

Relaterte produkter
Relaterte produkter Relaterte produkter