Yamaha MusicCast YMS-4080

5690,00 kr.
På lager
+
Legg til i ønskeliste

Brukermanual YMS-4080

MusicCast SetupGuide PDF


MusicCast YMS-4080


Opplev avansert hjemmekino med herlig DTS Virtual:X™ surroundlyd. MusicCast YMS-4080 som har DTS Virtual:X™ – omslutter sitt publikum med herlig 3D-surroundlyd fra en enkel lydplankeløsning.Hva var det?


Det er slutt på å måtte spisse ørene for å høre dialogen med MusicCast YMS-4080.

Clear Voice-funksjonen gjør lyden fra fortellinger og dialog tydeligere uten at det går ut over den generelle lydkvaliteten. Filmer, TV-programmer, sportskommentarer, nyhetssendinger – alt umiddelbart klarere, renere og mer hørbart.Låter like bra som den ser ut.Det ideelle surround lydsystemet for de med begrenset plass: MusicCast YMS-4080 gir flerkanalslyd med en design som er elegant og som tar liten plass.

Den slanke profilen gjør det mulig med en diskré plassering foran TV-skjermen uten å forstyrre seeropplevelsen.


På veggen.Yamaha lydplanker gir ikke bare fantastisk lyd når du ser på film hjemme, men er også laget for diskré plassering i rommet og for å passe sammen med moderne TV-skjermer.

Siden du kan montere MusicCast YMS-4080 på veggen, får du en garantert stilren installasjon og integrasjon med eksisterende interiør.


Koble til.


Koble til etter ønske = Bluetooth®, AirPlay®, Wi-Fi, optisk og HDMI®.


En verden av musikk.Trådløs sub og surround.Ta lydopplevelsen med opp på et høyere nivå med en trådløs subwoofer eller trådløse bakhøyttalere (ekstrautstyr).

Relaterte produkter
Relaterte produkter Relaterte produkter