Yamaha YAS-207

3690,00 kr.
På lager
+
Legg til i ønskeliste

Bruksanvisning PDF


Avansert HDMI-grensesnitt

HDMI-grensesnittet til YAS-207 gir det beste av både lyd og video – støtter 4K/60p-videosignaler med høy oppløsning, slik at du kan nyte den fulle, superbe kvaliteten av HD uten degradering. Den er også kompatibel med HDR (High Dynamic Range), og gir deg levende, fargerik og rikelig naturlig bildekvalitet.

  Fem surround modus

  Med bruk av en spesialapp kan du få optimale lydinnstillinger for fem forskjellige lydmodus, hver programmert spesielt for å forbedre det du ser på: TV-programmer, filmer, musikk, sport og spill.

   Trådløs subwoofer

   YAS-207 omfatter også en slank subwoofer. Takket være den trådløse tilkoblingen, passer den rent og diskret i ethvert rom, hvor som helst. Sett den på plass, slå den på, og nyt virkelig dynamisk, dyp bass.
   Stort lydlandskap. Hengi deg til det

   Verdens første bruk av DTS Virtual:X*. 3D-surround slik du aldri har hørt før. Bare denne enheten gir deg lyd fra taket – som lyden av nedbør fra himmelen eller et romskip som flyr over hodet ditt. Hengi deg til den oppslukende, fantastiske tilstedeværelsen av favorittfilmene, konsertvideoene og spillene dine – som om du virkelig er der!

   * Intern forskning (fra mai 2017). Tilgjengelig via framtidig firmware oppdatering. 

   ** Selv om kildene dine ikke er kompatible med 3D-surround, gir en spesiell "Up-mix"-funksjon forbedret fler-dimensjonell tilstedeværelse.


   Ikke nå lengre. Med YAS-207 kan du høre alt. Heldynamisk, eksepsjonelt klar lyd – med en enkel tilkobling. Dessuten gir en klar stemme-funksjon lyden av fortellinger og dialog i forkant, samtidig som den generelle lydkvaliteten holdes intakt. Filmer, TV-programmer, sportskommentarer, nyhetssendinger – alle øyeblikkelig klarere og mer hørbare.


   Bass som beveger deg, og holder deg i bevegelse! Kraftig, dyp kinolyd – rett i hjemmet ditt. Siden YAS-207-systemet inkluderer en ekstern subwoofer, kan du nyte de eksplosive lydene av actionfilmer og den fantastiske atmosfæren av konsertvideoer – og gjøre hjemmeunderholdningen mer spennende enn noensinne.   Perfekt blanding. Stilen din, rommet ditt

   Senterenheten er bare 60 mm (2–3/8") høy, og passer foran TV-en din uten at den er i veien. I tillegg kan du feste den på en vegg ved hjelp av festehullene, og få utrolig god lyd i en slank pakke – perfekt for TV-en din, uansett hvilket oppsett.

   * Den inkluderte festemalen gjør det svært enkelt å plassere skruene for installasjon.

   Strøm din favoritt musikk rett fra smartenheten din, med ekte høykvalitets trådløs ytelse. YAS-207 forbedrer automatisk High-end av komprimerte musikkilder (for eksempel MP3) og utdyper de midt-til-lavere frekvens områdene, noe som gir deg en utrolig levende og varm lydkvalitet som nærmer seg originalen.

   Hvis TV-en din er kompatibel med HDMI-CEC, kan du slå av/på strømmen, bytte innganger, justere volumet og enkelt utføre andre handlinger i kombinasjon med TV-en – med bare en enkelt fjernkontroll.

   Brukermanual PDF (web_AV16-0014_YAS-207_om_G_EnFrDeSvItEsPtNlRuZhcn_B0.pdf, 24,266 Kb) [Last ned]