Yamaha XDA-AMP5400RK effektforsterker for 4 rom (8 kanaler)

Listepris: 15990,00 kr.
14590,00 kr.
Du sparer: 1400,00 kr. (9%)
On backorder
+
Legg til i ønskeliste

Effektforsterker for 4 soner/rom - i en kompakt enhet


Forsterkeren er spesialdesignet for custom integrering av hele lydsystemer for hjemmet, og fungerer som en tilleggsforsterker for Yamaha XDA-QS5400RK for å øke antallet høyttalere og/eller øke den totale uteffekten. Den kan også brukes til å drive opptil 4 Atmos-høyttalere på receivere som mangler innebygde forsterkerkanaler.

  • Fungerer sammen med Yamaha XDA-QS5400RK for å øke antallet høytalere i integrerte lydsystemer i flere rom
  • Åtte kanaler Audiofil klasser D-forsterker, med mulighet for brokoblings og høyttalerimpedance ned til 4 ohm. Den har og en unik jordsløyfe-/brumfri kretsdesign.
  • Fire lydbusser og inkluderte koblingsbøyler tillater mange forskjellige høyttalerkonfigurasjoner
  • Skrur strømmen på/av med XDA-QS5400RK via Trigger I/O
  • Integrasjonsvennlige funksjoner, inkludert lyd avkjenningsinnganger, IR I/O med mer
  • 1U høyt, standard rack-bredde, avtakbare rackører og frontplate inkludert


Slank, men kraftfull

Forsterkeren har åtte kanaler med Audiofil-forsterkerkvalitet pakket inn i et bemerkelsesverdig slankt 1U-høyt rack-enhet, slik at du fullt ut kan optimalisere den verdifulle plassen i ditt rack.
Fenomenal fleksibilitet

Koble til opptil fire kilder fra QS-pre-outsr til forsterkeren – de fire lyd-I/O-bussene kan slåes sammen for å håndtere et bredt spekter av høyttaler-/sonekonfigurasjoner. Forsterkeren leveres med et sett med koblingsbøyler og kabler, noe som gjør den ekstremt allsidig rett ut av esken. Lydutgangene kan alternativt brukes til å koble til aktive subwooferer eller subwooferforsterkere.Mer kraft ved behov

Hver av de fire forsterkersonene kan også brokobles for å gi deg muligheten til å øke uteffekten for valgte høyttalere.
XDA-AMP5400 er ingen vanlig forsterker, men bruker ultraeffektive ICEpower-kretser som leverer åtte kanaler med ren digital forsterkning, 50 Watt/kanal (8 ohm) med en fremragende 10 Hz til 22 kHz (+0/-3 dB) frekvensrespons og et 106 dB signal-til-støy-forhold. Den er kapabel til 4 ohm ved 100 Watt/kanal og brokoblingskapasitet på 200 Watt/kanal (8 ohm).
Forsterkeren er virkelig laget for å integreres, med høyttalerkontakter i Euroblock-stil og en avtagbar AC-powerkabel for enkel av/på tilkobling.


Relaterte produkter Relaterte produkter