Yamaha XDA-QS5400RK MusicCast streamingforsterker for 4 rom (8 kanaler)

30000,00 kr.
På lager
+
Legg til i ønskeliste


4 soner/rom med streaming og MusicCast - alt i en kompakt enhet

QS samler fire rom med lydstreaming og åtte kanaler av forsterkning i audiofil kvalitet inn i et utrolig slankt, 1U-høyt kabinett med ører for rack montering. Det gir deg mer plass og mindre ledninger i det tekniske skapet ditt. Denne enheten gjør den samme jobben som fire stk. WXA-50, men gir deg fordelen at den tar mindre plass, og det trengs kun 1 stk. strømkabel og nettverkskabel.


QS (Quad Streamer) er spesialdesignet for helintegrering av komplette hjemmelydssystemer. Den gir fire soner med lydavspilling og åtte kanaler med lydforsterkning med høyeste kvalitet i et svært slankt, 1U-høyt kabinett som også kan monteres i rack. QS er utbyggbar og ekstremt fleksibel, og fungerer med lydsystemet MusicCast for flere rom. Det gjør at den kan kobles til bl.a. AV-receivere for hjemmekino, lydplanker og Hi-Fi-utstyr i mange forskjellige konfigurasjoner.

  • Designet for total integrasjon av et MusicCast-lydsystem i flere rom koblet til via Ethernet LAN i et rack
  • Streamer fire zoner med lyd per enhet, kan utvides til 32 soner med samtidig avspilling i tilknyttede grupper på opptil 20 soner hver
  • Åtte kanaler Audiofil klasser D-forsterker med mulighet for brokobling og belastes med høyttaler impedance ned til 4 ohm. Den har og en unik designet jordsløyfe-/brumfri kretskonstruksjon.
  • Innebygd Pandora®, Spotify® Connect, Internet Radio, TIDAL, Deezer, Napster med mer i tillegg til tilgang til musikkbiblioteker og tilkoblede eksterne kilder
  • Enkel kontroll via en gratis MusicCast-app og tredjepartskontrollsystemer
  • 1U høyt, rack-bredde, avtakbare rackører og frontplate inkludert
  • Har en analog inngang for tilkobling av ekstern kilde, f.eks. lyd fra TVSlank, men kraftfull

QS samler fire rom med lydstreaming og åtte kanaler av forsterkning i audiofil kvalitet inn i et utrolig slankt, 1U-høyt kabinett med ører for rack montering.Det gir deg god plass i det tekniske skapet ditt.
Enkelt å bygge ut

Flere QS-enheter kan brukes sammen for å utvide til opptil 32 soner med samtidig avspilling av sammenlinkede grupper på opptil 20 soner hver. I tillegg har QS fire zone pre-out-uttak som gjør at den kan kombineres med Yamaha XDA-AMP5400RK, en forsterker for flere rom, for å gi mer kraft eller bedre høyttalerdekning for størreområder i hjemmet. Pre-out-uttakene kan også brukes til å koble til aktive subwoofere eller subforsterkere.
Få tilgang til all favorittmusikken din, inkludert innebygde strømmetjenester eller musikkbibliotek på smarttelefoner, nettbrett eller nettverksbaserte lagringsenheter.
QS støtter IP-kontroll av tredjepartskontrollsystemer som brukes i mange av dagens mest avanserte smarthjem.
Det er også enkelt å sette opp og kontrollere med gratis-appenMusicCast, som tilbyr unike funksjoner for personlige innstillinger. Man har muligheten til å tilpasse egne bilder på rom, og å gi nytt navn til, omorganisere og skjule lydkilder osv.
QS er ingen vanlig forsterker, men bruker ultraeffektive ICEpower-kretser som leverer åtte kanaler med ren digital forsterkning, 50 Watt/kanal (8 ohm) med en fremragende 10 Hz til 22 kHz (+0/-3 dB) frekvensrespons og et 106 dB signal-til-støy-forhold.. Den er kapabel til 4 ohm ved 100 Watt/kanal og brokoblingskapasitet på 200 Watt/kanal (8 ohm).
Få tilgang til grunnleggende og avanserte innstillinger via en nettbasert oppsettmeny, og lagre vanlige profiler for raskere konfigurasjon av fremtidige prosjekter.


Relaterte produkter Relaterte produkter