Porsche Design SPACE ONE Wireless

Listepris: 3990,00 kr.
2990,00 kr.
Du sparer: 1000,00 kr. (25%)
På lager
+
Legg til i ønskeliste

Porsche Design har i samarbeid med KEF utviklet et sett hodetelefoner som oser av ekslusivitet og kvalitet. Space One Wireless er trådløse hodetelefoner med aktiv støyreduksjon. KEF har sørget for at lydkvaliteten er førsteklasses med god dynamikk og meget god bassgjengivelse. Space One Wireless sitter godt og føles behagelige takket være valg av gode og solide materialer. Leveres med et praktisk etui og med mer enn 30 timer batteritid, som er best i klassen, er dette hodetelefonene for deg som er mye på reise og ute på farten.

»These elegantly designed headphones promote a stylish appearance that invites regular use and looks good on almost any user. They feature sophisticated sound technology and captivate with the employment of high-quality materials. Well-proportioned in terms of form and light weight, they possess impressive stability and well-balanced weight distribution. These headphones deliver perfect music enjoyment, while at the same time they are pleasant to look at and touch.«

-Red Dot

“Kef gjør det meste riktig med sine første trådløse støyreduserende hodetelefoner. Formgivningen er raffinert, og byggekvaliteten utsøkt. De sitter deilig på hodet selv ved lengre reiser, og håndteringen er enkel. Man kan lytte med eller uten støyredusering, og koble på ledning om det sjenerøse batteriet tar slutt. Musikken gjengis fenomenalt nøytralt og naturlig, men likevel med en fast bass. Støyreduseringen er bra, og påvirker ikke lydkvaliteten altfor mye. Space One Wireless er definitivt blant de beste hodetelefonene for frekvente reisende.”

-Lyd & Bilde

“Batteritiden er også meget solid, med henholdsvis 30 timer med trådløs avspilling og støydemping aktivert og 40 timer med kun trådløs avspilling. Det stemmer godt med vår erfaring: De varer og varer uten at vi må lade, og det er definitivt en formildende faktor når vi bedømmer dem som litt massive i utformingen.”

-TEK.NO

“Det er knapt noen annen hodetelefon med støyreduksjon som har like flott design og samme naturlige og avslappede lydkarakter”

-Stereopluss

Space One 5 stars

Produktark PDF (SPACE_ONE_QSG_V04_20160721.pdf, 1,712 Kb) [Last ned]